Madden NFL 20 GameStop Suomi
 

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile tarkennettua hakua

Alustat
5.12.2019 17:43:33

Madden NFL 20  

by EA Electronic Arts

Ei vielä arvosteltu. Arvostele tämä tuote ensimmäisenä!

Arvostele nyt!

Jaa

Jaa

Vaihtoarvo 40,00 € Ehdot ja säännöt

TVaihtokauppa - Ehdot ja säännöt


Mitkä ovat ehdot pelien vaihtoon tuomiselle?

IN-GAME PURCHASES

Uusi: 270872 Käytetty: 270873

Sports

2.8.2019

Saatat pitää myös näistä...

Ennakkovaraa

AO Tennis 2

Xbox One
Lisää tietoa
49,95
Uusi

Fifa 20

Xbox One
Lisää tietoa
69,95
Käytetty

Fifa 20

Xbox One
Lisää tietoa
59,95
Uusi

Fifa 20 Champions Edition

Xbox One
Lisää tietoa
89,95
DLC

Borderlands 3 Season Pass Xbox One:lle

Xbox One
Lisää tietoa
49,99
Palaa ylös

Kuvaus

Tunne olevasi NFL-supertähti Madden NFL 20 -pelissä.

Ole NFL-seuran kasvot. Tekemilläsi päätöksillä on merkitystä matkallasi NFL-supertähdeksi FACE OF THE FRANCHISE: QB1 -tilassa. Koe NFL-supertähtien tunne, persoonallisuus ja voima SUPERSTAR X-FACTORIN avulla. Se on aivan uusi piirteiden ja kykyjen edistymisjärjestelmä, joka paljastaa nykypäivän jännittävimpien NFL-supertähtien erikoiskyvyt ja lisää strategian sekä jännityksen tasoa jokaisessa ottelussa.

TAVAT PELATA

 • Face of the Franchise: QB1 – Ole NFL-seuran kasvot. Tekemilläsi päätöksillä on merkitystä matkallasi NFL-supertähdeksi. Luo oma College Quarterbackisi pelattavaksi läpi College Football National Championship -pudotuspelien ja NFL Combinen pyrkiessäsi tulemaan varatuksi NFL Draft -varaustilaisuudessa ja olemaan seuran kasvot uudessa ja mukautetussa sinuun keskittyvässä urakampanjatilassa. Kun sinut valitaan johonkin joukkueeseen, Maddenin uusi Scenario Engine muodostaa mukautettuja pelattavissa olevia skenaarioita, tapahtumia ja dynaamisia haasteita, jotka rakentavat ainutlaatuisen NFL-urasi tarinaa.
 • Franchise – Simuloi koko NFL-ura ja jätä jälkeesi perintösi pelaajana, valmentajana tai omistajana yksinpelin ja moninpelin online-liigoissa. Kilpaile jopa 32 joukkueen kanssa pyrkiessäsi Super Bowl Dynasty -dynastiaksi. Mukana ovat vuosittainen Pro Bowl ja Seasonal Awards.
 • Ultimate Team – Kilpaile mahtavimmassa NFL-fantasiajoukkueen rakentamistilassa, jossa ovat mukana NFL-suosikkipelaajasi menneeltä ajalta ja nykypäivältä. Pelaa otteluita, kerää palkintoja ja päivitä joukkuettasi päivittäisillä hauskoilla ja mukaansatempaavilla haasteilla, joissa on reaaliaikaista NFL-sisältöä koko vuoden ajan.
 • Exhibition – Kilpaile muita pelaajia vastaan online- ja offline-peleissä (yksin- ja moninpeli) tai yksinpelissä offline-tilassa tekoälyä vastaan. Mukauta pelisi asetuksia, mukaan lukien neljännesten aikaa, sääntöjä, stadioneita ja peliasuja.

PELAAMINEN

 • Superstar X-Factor – Koe NFL-supertähtien tunne, persoonallisuus ja voima Superstar X-Factorin avulla. Se on aivan uusi kykyjen edistymisjärjestelmä, joka paljastaa nykypäivän jännittävimpien NFL-supertähtien erikoiskyvyt, kun tietyt tavoitteet saavutetaan otteluissa. Yhdessä autenttisen persoonallisuuden ja todellisen pelaajan liikkeen avulla NFL-tähdet todellakin heräävät henkiin Madden NFL 20 -pelissä. Ota pelaajan kehitys kokonaan hallintaasi uusilla tavoilla mukauttaa pelaajien kykyjä.
 • Ainutlaatuiset pelikirjat – Pelikirjat on kalibroitu olemaan entistä ainutlaatuisempia joukkueesta toiseen, mikä tarjoaa lisää vaihtoehtoja strategiseen ottelusuunnitteluun ja ottelun aikaisiin säätöihin.
 • Juoksemisen/syöttämisen vaihtoehdot – Juoksemisen/syöttämisen vaihtoehtojen pelit ovat nyt kutsuttavissa, mikä tuo entistäkin enemmän NFL-autenttisuutta nykypäivän pelien kutsumiseen.
 • On-Field Trainer – Opi kehittymään Madden-pelaajana tämän kattavan, modernisoidun opetusjärjestelmän avulla. Se tuo peliin aivan uusia mekaniikoita edistyessäsi pelikokemuksessasi.
 • Uusi Pump Fake -mekaniikka – Tee Pump Fake tietylle vastaanottajalle ja hämää puolustajia uuden kaksoisnapauttamalla tehtävän heiton peruuttamisen mekaniikan avulla.
 • NFL Pro Bowl – Pelaa vuosittainen Pro Bowl Franchise-tilassa ja Face of the Franchise: QB1 -tilassa, jossa ovat mukana AFC:n ja NFC:n tähdet.
 • Supertähtipohjainen pelien kutsuminen – Joukkueesi supertähdille räätälöidyn pelien kutsumisen avulla voit saada tähtesi nopeasti mukaan, kun tarvitset heitä eniten.
 • Uudet tuuletukset – Yli 20 uutta TD- ja First Down -tuuletusta on lisätty peliin tuomaan lisää loistoa pelikentän suurimpiin peleihin.

Lisäsisältö

Ennakkotilaamalla saat seuraavaa:

 • 5 Gold Team Fantasy Packia
 • Valitsemasi yksi 32:sta Elite Player -ydinpelaajasta NFL-suosikkijoukkueestasi Madden Ultimate Teamissä
 • Valitsemasi yksi Unique Superstar Ability luodulle pelaajallesi Face of the Franchise: QB1 -tilassa

Tämän tuotteen voitte ennakkovarata verkossa ja noutaa myymälästä.


Kuinka se toimii?

 • 1: Etsi ennakkovarattava tuote gamestop.fi –verkkosivuiltamme ja klikkaa Click + Collect –painiketta.
 • 2: Tämän jälkeen voitte valita myymälän, mistä noudatte ennakkovarauksen, maksatte varauksesta myös pienen pantin.
 • 3: Tuote on noudettavissa julkaisupäivänä.


Ota huomioon, että pakettitarjoukset eivät ole osa Click + Collectia.

Ota huomioon: Tämä on digitaalinen tuote. Koodi tulee saataville verkkoon GameStop+ -tilisi ’’Ostot’’- osioon.


Ennen kuin digitaalinen koodi tulee saataville, osto tarkistetaan manuaalisesti.


Jos osto on tehty normaalin virka-ajan ulkopuolella, klo. 09:00-17:00, tämä saattaa hidastaa oston käsittelyä. Peräkkäisten ostojen pitäisi olla heti saatavilla.


Ota huomioon: Digitaalisia tuotteita ei voi peruuttaa eikä vaihtaa sen jälkeen, kun osto on tehty.

Ota huomioon: Tämä on digitaalinen tuote. Koodi tulee saataville verkkoon GameStop+ -tilisi ’’Ostot’’- osioon.


Ennen kuin digitaalinen koodi tulee saataville, osto tarkistetaan manuaalisesti.


Jos osto on tehty normaalin virka-ajan ulkopuolella, klo. 08:00-16:00, tämä saattaa hidastaa oston käsittelyä. Peräkkäisten ostojen pitäisi olla heti saatavilla.


Ota huomioon: Digitaalisia tuotteita ei voi peruuttaa eikä vaihtaa sen jälkeen, kun osto on tehty.