Red Dead Redemption 2: 55 kultaharkkoa PS4:lle GameStop Suomi
 

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile tarkennettua hakua

Alustat
8.4.2020 21:02:16

Red Dead Redemption 2: 55 kultaharkkoa PS4:lle [DIGITAALINEN] 

by Sony Interactive Entertainment

Ei vielä arvosteltu. Arvostele tämä tuote ensimmäisenä!

Arvostele nyt!

Jaa

Jaa

BADLANG
VIOLENCE

DLC: 272974

Digital

20.7.2019

Saatat pitää myös näistä...

DLC

Red Dead Redemption 2: 25 kultaharkkoa PS4:lle

PlayStation 4
Lisää tietoa
9,95
DLC

Red Dead Redemption 2: 150 kultaharkkoa PS4:lle

PlayStation 4
Lisää tietoa
49,95
DLC

Red Dead Redemption 2: 245 kultaharkkoa PS4:lle

PlayStation 4
Lisää tietoa
74,95
DLC

Red Dead Redemption 2: 350 kultaharkkoa PS4:lle

PlayStation 4
Lisää tietoa
99,95
DLC

Battlefield™ V – Battlefield-valuutta 500 PS4:lle

PlayStation 4
Lisää tietoa
4,95
Palaa ylös

Kuvaus

Tämä kultaryntäyspaketti sisältää 55 kultaharkkoa, jotka juhlistavat Kalifornian kultaryntäyksen viimeistä vuotta. Säästät tällä paketilla enemmän per harkko kuin 25 kultaharkon paketilla, ja elämäsi on matkalla menestykseen Red Dead Onlinessa. Muista kullankaivajien äkkirikastumissuunnitelmista poiketen tämä toimii taatusti.

Rajaseutu on laeista piittaamaton paikka, missä mikään ei ole varmaa... paitsi kylmien harkkojen kauppa-arvo. Voit kultaharkkojen avulla avata nopeasti kaikenlaisia tavaroita Red Dead Onlinessa, aseittesi muokkauksista ja hevosvarusteista leirisi ainutlaatuisiin esineisiin. Vaikka elämä rajaseudulla on epävarmuutta täynnä, voit luottaa kultaharkkojen erottavan sinut joukosta.

Tärkeää tietoa

Kuponkikoodin myöntäjä: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (yritysrekisterinumero: 06020283), 10 Great Marlborough St, London, W1F 7LP, UK. Kuponkikoodin voi lunastaa vain käyttäjä, joka on Suomessa rekisteröidyn PlayStation™Network -tilin haltija. Palveluehdot, tietosuojakäytäntö, kuponkikoodin ehdot, ohjelmiston käyttöehdot ja muut sisällön tai palvelun erityisehdot ovat voimassa. Lisätietoja on osoitteessa www.playstation.com/legal/PSNTerms. Jos et hyväksy ehtoja, älä tee ostoksia. Käyttäjien on oltava vähintään 7-vuotiaita, ja alle 18-vuotiaat käyttäjät tarvitsevat tilin luomiseen vanhemman suostumuksen. Käyttäjä voi hankkia lunastamallaan kuponkikoodilla vain sellaista sisältöä tai palvelua, jolle määritetyn ikärajan hän täyttää. PlayStation®4:n verkkomoninpelitoiminnot (mikäli sisältöön/palveluun sellaisia kuuluu) ovat saatavilla vain sellaisille käyttäjille, joilla on voimassa oleva maksullinen PlayStation®Plus-tilaus. Toimivan Internet-yhteyden lisäksi vaaditaan PlayStation®3-, PlayStation®Vita- tai PlayStation®4-järjestelmä tai muu yhteensopiva Sony-järjestelmä. Käyttäjä vastaa Internet-yhteyden maksuista. Kuponkikoodeja ei voi muuttaa rahaksi tai myydä tai vaihtaa muulla tavoin. Kadonneita, varastettuja tai ilman haltijan lupaa käytettyjä kuponkikoodeja ei korvata. Kuponkikoodit ovat kertakäyttöisiä.

Tietyt rajoitukset ovat voimassa oston, käytön ja lunastuksen yhteydessä. Lisää tietoa löytyy loppukäyttäjän lisenssisopimuksesta (www.rockstargames.com/eula) ja palveluehdoista (ww.rockstargames.com/legal). Asiakas- ja tekninen tuki löytyvät osoitteesta www.rockstargames.com/support.

Rockstar Games, Inc. © 2005–2019. Rockstar Games, Red Dead Redemption ja r ovat Take-Two Interactiven merkkejä/ logoja/tekijänoikeuksia. Kaikki muut merkit ja tavaramerkit ovat haltijoidensa omaisuutta. Kaikki oikeudet pidätetään.

Tämän tuotteen voitte ennakkovarata verkossa ja noutaa myymälästä.


Kuinka se toimii?

  • 1: Etsi ennakkovarattava tuote gamestop.fi –verkkosivuiltamme ja klikkaa Click + Collect –painiketta.
  • 2: Tämän jälkeen voitte valita myymälän, mistä noudatte ennakkovarauksen, maksatte varauksesta myös pienen pantin.
  • 3: Tuote on noudettavissa julkaisupäivänä.


Ota huomioon, että pakettitarjoukset eivät ole osa Click + Collectia.

Ota huomioon: Tämä on digitaalinen tuote. Koodi tulee saataville verkkoon GameStop+ -tilisi ’’Ostot’’- osioon.


Ennen kuin digitaalinen koodi tulee saataville, osto tarkistetaan manuaalisesti.


Jos osto on tehty normaalin virka-ajan ulkopuolella, klo. 09:00-17:00, tämä saattaa hidastaa oston käsittelyä. Peräkkäisten ostojen pitäisi olla heti saatavilla.


Ota huomioon: Digitaalisia tuotteita ei voi peruuttaa eikä vaihtaa sen jälkeen, kun osto on tehty.

Ota huomioon: Tämä on digitaalinen tuote. Koodi tulee saataville verkkoon GameStop+ -tilisi ’’Ostot’’- osioon.


Ennen kuin digitaalinen koodi tulee saataville, osto tarkistetaan manuaalisesti.


Jos osto on tehty normaalin virka-ajan ulkopuolella, klo. 08:00-16:00, tämä saattaa hidastaa oston käsittelyä. Peräkkäisten ostojen pitäisi olla heti saatavilla.


Ota huomioon: Digitaalisia tuotteita ei voi peruuttaa eikä vaihtaa sen jälkeen, kun osto on tehty.