Make-A-Wish | GameStop
 

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile tarkennettua hakua

Alustat

Juhlistaakseen Make-A-Wish -päivää 29. huhtikuuta GameStop tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden lahjoittaa myymälöissä ja verkossa koko huhtikuun ajan.

Selvennykseksi niille, joille kyseinen järjestö ei ole tuttu, Make-A-Wish toteutttaa vakavasti sairaiden lasten toiveita. Lapsille, jotka taistelevat vakavaa sairautta vastaan toive ei ole vain unelma, vaan toteutunut toive voi olla elämän käännöskohta. Se voi antaa lapselle emotionaalista ja fyysistä voimaa jatkaa eteenpäin – ja taistella sairautta vastaan. Toiveet antavat lapsien ja heidän läheistensä keskittyä huomisen mahdollisuksiin tämän päivän haasteiden sijasta. Yhdessä voimme antaa lapsille voimaa taistella, parantua – ja kasvaa.

Liity mukaan nyt huhtikuussa ja auta Make-A-Wishia jatkamaan vakavasti sairaiden lasten toiveiden toteuttamista! Lahjoita jo tänään.Kasper, Norja

Metakromaattinen leukodystrofia

Kasper, Norway

Pieni Kasper on iloinen ja onnellinen pieni poika kuka tuo iloa kaikille ketä hän tapaa.

Neurologisen sairauden vuoksi Kasper oli pitkään Milanossa sairaalassa. Milanossa vietettynä aikana hän ystävystyi yhteen sairaalan vapaaehtoisista, Atilloon. Kasper kutsuu häntä hellyyttävästi italialaiseksi isoisäkseen.

Kasper on toivonut, että pääsisisi vierailemaan huvipuistossa Lillehammerissa, Norjassa. Toiveen totetutus –tiimi ymmärsi kuinka tärkeä Atillo oli Kasperin sairaalassa vietyttynä aikana ja he päättivät lennättää hänet Milanosta Norjaan yllättämään Kasperin hänen toivomuspäivänään!

Kiitos, Make-A-Wish Norja, tämän tarinan jakamisesta.


Tobias, Tanska

Hengenvaarallinen sairaus

Tobias, Denmark

Sateesta huolimatta, ihastuttava Tobias loisti kuin aurinko, kun Make-A-Wishin vapaaehtoiset Anette ja Ann vierailivat hänen luonaan. He tulivat toteuttamaan Tobiaksen toiveen: siistin pelitietokoneen – ja lisäksi he toivat yllätyksenä mukanaan tanskalaisen tubettajan BrianFromDenmark:in auttamaan Tobiasta laittamaan konetta pelikuntoon! Brian, Tobias ja Tobiaksen veli saivatkin nopeasti koneen toimintakuntoon ja pelivalmiiksi!

Vapaaehtoiset kertoivat vierailun jälkeen, että Tobias oli ollut iloinen nähdessään heidät ja tietokoneen, mutta hän oli erityisen innoissaan Brianin tapaamisesta.


Lapsille, jotka taistelevat vakavaa sairautta vastaan toive ei ole vain unelma, vaan toteutunut toive voi olla elämän käännöskohta. Se voi antaa lapselle emotionaalista ja fyysistä voimaa jatkaa eteenpäin – ja taistella sairautta vastaan. Toiveet antavat lapsien ja heidän läheistensä keskittyä huomisen mahdollisuksiin tämän päivän haasteiden sijasta. Liity mukaan nyt huhtikuussa, kun juhlistamme tuhansia toteutuneita toiveita ja tulevia toteuttevia toiveita!

Tämän tuotteen voitte ennakkovarata verkossa ja noutaa myymälästä.


Kuinka se toimii?

  • 1: Etsi ennakkovarattava tuote gamestop.fi –verkkosivuiltamme ja klikkaa Click + Collect –painiketta.
  • 2: Tämän jälkeen voitte valita myymälän, mistä noudatte ennakkovarauksen, maksatte varauksesta myös pienen pantin.
  • 3: Tuote on noudettavissa julkaisupäivänä.


Ota huomioon, että pakettitarjoukset eivät ole osa Click + Collectia.

Ota huomioon: Tämä on digitaalinen tuote. Koodi tulee saataville verkkoon GameStop+ -tilisi ’’Ostot’’- osioon.


Ennen kuin digitaalinen koodi tulee saataville, osto tarkistetaan manuaalisesti.


Jos osto on tehty normaalin virka-ajan ulkopuolella, klo. 09:00-17:00, tämä saattaa hidastaa oston käsittelyä. Peräkkäisten ostojen pitäisi olla heti saatavilla.


Ota huomioon: Digitaalisia tuotteita ei voi peruuttaa eikä vaihtaa sen jälkeen, kun osto on tehty.

Ota huomioon: Tämä on digitaalinen tuote. Koodi tulee saataville verkkoon GameStop+ -tilisi ’’Ostot’’- osioon.


Ennen kuin digitaalinen koodi tulee saataville, osto tarkistetaan manuaalisesti.


Jos osto on tehty normaalin virka-ajan ulkopuolella, klo. 08:00-16:00, tämä saattaa hidastaa oston käsittelyä. Peräkkäisten ostojen pitäisi olla heti saatavilla.


Ota huomioon: Digitaalisia tuotteita ei voi peruuttaa eikä vaihtaa sen jälkeen, kun osto on tehty.