Etkö löydä etsimääsi? Kokeile tarkennettua hakua

Alustat

YLEISET MYYNTI- JA KÄYTTÖEHDOT

Ota huomioon, että voit lukea tietosuojakäytäntömme kilikkaamalla tästä.


Tämän sivuston www.gamestop.fi (“sivusto”) omistaa ja sitä hallinnoi GameStop Limited (“GameStop”, “me”), Irlannin lakien mukaisesti perustettu yhtiö, jonka osoite on Estuary House, Swords Business Park, Swords, Co. Dublin, Irlanti.

LUE NÄMÄ YLEISET MYYNTI- JA KÄYTTÖEHDOT (“EHDOT”) LÄPI HUOLELLISESTI. NÄMÄ EHDOT SÄÄTELEVÄT SIVUSTON KÄYTTÖÄSI JA SIVUSTON KAUTTA TEKEMIÄSI OSTOTAPAHTUMIA. NÄMÄ EHDOT SISÄLTÄVÄT GAMESTOPIN JA MUIDEN HENKILÖIDEN VASTUUVAPAUTUKSEN TAI VASTUURAJOITUKSEN SEKÄ MUITA TÄRKEITÄ MÄÄRÄYKSIÄ.

1. SIVUSTON KÄYTTÖ, NÄIDEN EHTOJEN HYVÄKSYNTÄ JA NIIDEN NOUDATTAMINEN

Nämä ehdot säätelevät vierailujasi sivustolle sekä sivuston käyttöäsi. Joka kerta vieraillessasi sivustolla tai käyttäessäsi sitä, osoitat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyväsi ehdot sellaisena kuin ne aika ajoin ovat, ja olevasi niiden sitoma ja alainen. Vakuutat sinulla olevan laillinen valtuus hyväksyä ehdot ja noudattaa niitä itsesi ja muiden henkilöiden tai yksilöiden puolesta, joita väität edustavasi. Jos et hyväksy näitä ehtoja, et voi vierailla sivustolla etkä käyttää sitä. Sivusto on vain tiedonjakoa varten, eikä sitä ole tarkoitettu jakamaan neuvoja tai suosituksia.

2. NÄIDEN EHTOJEN MUUTOKSET; PÄÄTTYMINEN; SAATAVUUS

Voimme muuttaa näitä ehtoja aika ajoin julkaisemalla sivustolla muokatut ehdot. Käyttämällä sivustoa näiden muokattujen ehtojen julkaisemisen jälkeen osoitat hyväksyväsi muokatut ehdot ja noudattavasi niitä. GameStop voi oman harkintansa mukaan milloin vain päättää, tilapäisesti tai pysyvästi, nämä ehdot tai lupasi vierailla sivustolla tai käyttää sitä. Vaikka GameStop pyrkii varmistamaan sivuston olevan käytettävissä koko ajan, voi sivuston toiminnassa satunnaisesti esiintyä katkoksia, esimerkiksi huoltotehtävien, päivitysten tai hätäkorjausten tapahtuessa, tai telekommunikaatiolinkkien tai muiden välineiden rikkoutuessa, joihin emme voi vaikuttaa. Hyväksyt, ettei GameStop ole vastuussa mistään sinulle koituvasta haitasta sivuston muutosten, väliaikaisen lakkautuksen tai keskeytyksen takia.

3. OMISTUS; SIVUSTON KÄYTTÖ TOIMESTASI

Sivusto (kaikkine sisältöinen, grafiikoineen ja muine immateriaaliomaisuuksineen sekä sivustoon upotettuine osineen) on GameStopin ja/tai kolmansien omaisuutta, joka on suojattu kansallisen lainsäädännön, kansainvälisten sopimusten jatekijänoikeus-, tavaramerkki- ja muun immateriaalioikeuksia koskevan lainsäädännön mukaisesti. Sivuston käyttö toimestasi ei siirrä sinulle mitään omistusoikeutta tai muita oikeuksia sivustoon tai sen sisältöön. GameStop ja/tai sen lisenssinantajat (kuten kyseessä voi olla) pidättävät itsellään kaikki oikeudet, omistusoikeudet, etuudet ja immateriaalioikeudet sivustoon ja sen sisältöön.

Sivustoa ei saa käyttää laittomiin tai kaupallisiin tarkoituksiin; se on ainoastaan sinun laillista, henkilökohtaista, ei-kaupallista käyttöä varten. Saat käyttää sivustoa vain kuten näissä ehdoissa on nimenomaan sallittu, sekä sovellettavien lakien mukaan. Sivustoa ja sen sisältöä ei saa kopioida, jäljentää, muokata tai jakaa millään tapaa ilman kirjallista, etukäteen hankittua lupaa GameStopilta. Et voi siirtää, myydä, jälleenmyydä tai hyödyntää mitään sivuston osaa tai sivustolle pääsyä. Et saa käyttää mitään ohjelmistoa, jota käytetään sivuston toiminnassa tai sen luomisessa, paitsi silloin kun käytät sivustoa näiden ehtojen mukaisesti.

Saat käyttää sivustoa vain jos asut Suomessa, olet Suomen lakien mukaan täysi-ikäinen ja sinulla on oikeus tehdä laillisesti sitovia sopimuksia sovellettavien lakien mukaan. GameStop voi vaatia todistuksen henkilöllisyydestä ja iästä (esimerkiksi kelpoisuudestasi ostaa tiettyjä pelejä). Jos olet alaikäinen, vanhemman tai huoltajan tulee tehdä ostokset puolestasi. Jotkut tarjoukset saattavat olla voimassa vain rajoitetuilla maantieteellisillä alueilla.

4. REKISTERÖITYNEET KÄYTTÄJÄT; KIRJAUTUMISTIETOJEN SUOJAUS

Sivustomme tietyt osat ja ominaisuudet ovat vain rekisteröityneiden käyttäjien käytettävissä. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjäksi, GameStop antaa sinulle käyttäjänimen ja salasanan. Vaikka GameStopilla ei ole velvollisuutta varmistua kenenkään sivustolle kirjautuvan todellisesta henkilöllisyydestä tai valtuudesta, GameStop voi halutessaan vaatia henkilöllisyyden todistamista keneltä tahansa sivustollansa vierailevalta tai sitä käyttävältä, ja kieltää vierailun sivustollansa tai sen käyttämisen, tai kieltäytyä hyväksymästä käyttäjää tai olla vastaamatta tämän viestintään.

Jos olet saanut käyttäjänimen ja salasanan, sinun ei tule paljastaa käyttäjänimeäsi tai salasanaasi kenellekään tai antaa kenenkään käyttää kirjautumistietojasi. Olet täysin vastuussa omista kirjautumistiedoistasi ja niiden suojaamisesta sekä kaikesta kirjautumistietojesi väärinkäytöstä. Jos epäilet kirjautumistietojesi joutuneen vääriin käsiin tai niiden paljastuneen tai tulevan käytetyiksi jonkun muun toimesta, tulee sinun välittömästi kertoa siitä GameStopille puhelimitse +358 8 415 41384 tai sähköpostitse finhelp@gamestop.com.

5. KÄYTTÄJIEN TARJOAMAN SISÄLLÖN KÄYTTÖ JA OMISTAJUUS

Mikäli luovutat GameStopille oma-aloitteisesti ideoita tai ehdotuksia tai lähetät sisältöä sivustolle, (i) vakuutat olevasi sisällön omistaja tai luoja (tai olet saanut omistajalta tai luojalta luvan luovuttaa tai julkaista sisältöä näiden ehtojen mukaisesti), ja (ii) luovutat GameStopille, sen seuraajille, siirronsaajille ja lisenssinhaltijoille, maailmanlaajuisen, ikuisen, maksuttoman, peruuttamattoman, rajoittamattoman, ei-yksinoikeudellisen, luovutettavan, alilisensoitavan oikeuden käyttää ja hyödyntää sellaista sisältöä mihin käyttötarkoitukseen hyvänsä, kaupallisesti tai muuten, käyttäen mitä tahansa muotoa, mediaa tai teknologiaa, joka tunnetaan tällä hetkellä tai kehitetään myöhemmin, ilman, että sinulle tai kenellekään muulle maksetaan minkäänlaista palkkiota tai korvausta, ilman minkäänlaista velvoitetta ja ilman mitään salassapitovelvoitetta tai muuta velvoitetta GameStopin tai sen seuraajien, siirronsaajien ja lisenssinhaltijoiden puolelta. Hyväksyt ja vakuutat, että luovut kaikista moraalisista oikeuksista sellaisen luovutuksen ja/tai sisällön suhteen GameStopin, sen seuraajien, siirronsaajien ja lisenssinhaltijoiden eduksi siinä laajuudessa kuin sovellettavan lainsäädännön mukaan on mahdollista.

6. GAMESTOPILLE ANTAMIESI TIETOJEN TODENMUKAISUUS

Vakuutat kaiken tämän sivuston kautta GameStopille antamasi tiedon, mukaan lukien rekisteröintitietojen, maksutietojen ja myyntitapahtumatietojen, olevan todenmukaisia ja täydellisiä. Olet yksin velvollinen ja vastuussa kaikesta haitasta, vahingosta tai lisäkuluista, joita koituu sinulle, GameStopille tai muulle henkilölle antamiesi väärien, epätodenmukaisten tai epätäydellisten tietojen takia, tai jos et päivitä kirjautumistietojasi tai maksutietojasi 30 päivän kuluttua niiden muuttumisesta.

7. VIRHEET JA TUOTTEIDEN SAATAVUUS; OSTOTARJOUKSET

Virheet, kirjoitusvirheet tai poisjäämiset (sisältäen väärät hintatiedot, kuvaukset tai tarkemmat tiedot) ovat mahdollisia. GameStop ei takaa sivustolla mainostettujen tuotteiden ja palvelujen olevan aina saatavilla tilaushetkellä tai sen jälkeen. GameStop ei takaa sivuston sisällön, sisältäen tuotekuvaukset ja valokuvat, olevan todenmukainen tai täydellinen. Alla määriteltyjen myyntiehtojen lisäksi GameStop voi milloin vain ilman etukäteisilmoitusta tai vastuuta kenenkään sivuston käyttäjän suhteen (a) korjata virheet, epätarkkuudet tai poisjäämiset; (b) muuttaa sivustolla tarjottuja tuotteita ja palveluja tai niiden hintoja, kuluja tai tarkempia tietoja, tai tarjouksia tai mitä tahansa muuta sivuston sisältöä; ja (c) rajoittaa myynnissä olevia määriä.

Mikäli toisin ei mainita, kaikki tarjoukset, pakettitarjoukset ja edut ovat rajoitettuja yhteen asiakasta kohti. GameStop pidättää oikeuden perua ja sen jälkeen hyvittää mitkä tahansa tilaukset, jotka eivät noudata tätä ostorajoitusta. Sivuston mainokset ovat kutsuja sinulle tehdä ostotarjouksia tuotteista tai palveluista sivustolta eikä niitä tule pitää myyntitarjouksina. Kaikki hinnat ja muut summat sivustolla ovat euromääräisiä.

8. TAVARAMERKIT/LOGOT

Sivustolla käytetyt GAMESTOP™, GAMESTOP.FI -logo ja muut nimet ja logot (“merkit”) ovat rekisteröityjä tai rekisteröimättömiä tavaramerkkejä, palvelumerkkejä, tuotenimiä tai logoja, jotka omistaa tai lisensoi GameStop tai kunkin merkin omistaja tai lisenssinhaltija. Merkkien käyttö (paitsi näiden ehtojen sallimissa rajoissa) on kiellettyä. Mikään tällä sivustolla tai ehdoissa ei anna, eikä sen tarkoitus ole antaa, lupaa tai oikeutta käyttää mitään merkeistä.

9. EI LINKITYSTÄ, RAJAAMISTA, PEILAAMISTA, TIEDONHARAVOINTIA, TIEDONLOUHINTAA TAI LUVATTOMIA JULKAISUJA

Sivustolle linkittäminen ilman kirjallista etukäteislupaa GameStopilta on kiellettyä. Mikäli haluat luoda linkin sivustollemme, voit lähettää sähköpostin finhelp@gamestop.com ja pyytää tähän lupaa. GameStop voi harkintansa mukaan kieltää tai peruuttaa antamansa linkitysluvan milloin tahansa ja ilman etukäteisilmoitusta tai vastuuta.

Rajaaminen, peilaaminen, tiedonharavointi tai tiedonlouhinta sivustolla tai sen sisällössä missään muodossa tai millään tavoin on kiellettyä. Et saa käyttää yhteisselaamista tai yhteisnäyttöteknologiaa käyttäessäsi sivustoa tai julkaista sivustolle muiden käyttäjien nähtäville kommentteja tai mitä tahansa muuta tietoa paitsi GameStop-foorumeita käyttäessäsi tai muita kommenteille varattuja GameStopin tarjoamia alueita sivustolla.

10. KILPAILUT

GameStop voi tarjota kilpailuja sivustonsa käyttäjille ja muille. Nämä ehdot ja muut kulloinkin sovellettavat kilpailusäännöt sääntelevät kaikkia kilpailuja. Osallistumalla kilpailuun sivuston kautta, hyväksyt nämä ehdot ja sovellettavat kilpailusäännöt.

11. MYYNTIEHDOT

TILAUSTEN VASTAANOTTO --

Sivuston mainokset ovat kutsuja sinulle tehdä ostotarjouksia tuotteista tai palveluista sivustolta eikä niitä tulee pitää myyntitarjouksina. Oikein täyttämäsi ja lähettämäsi tilaustiedot muodostavat tarjouksesi ostaa tilauksessasi eritellyt tuotteet tai palvelut. Saat mahdollisuuden vahvistaa ja korjata syöttämäsi tiedot ennen tilauksen lähettämistä. Tilauksesi katsotaan hyväksytyksi vain jos ja kun lähetämme sähköpostiisi vahvistuksen tilauksesi ehdoista, ja se on näiden ehtojen ja tilauksesi sisältämien lisäehtojen alainen, mitkä yhdessä muodostavat laillisesti sitovan sopimuksen GameStopin kanssa. Mikäli emme voi lähettää sinulle koko tilausta kerralla, laskutamme tilauksen vain lähetettäviltä osilta.

Voimme rajoittaa myytävien tai myytyjen tuotteiden määrää ja pidätämme oikeuden milloin vain hylätä tai oikaista tilaus mistä syystä tahansa. Tietyt tarjoukset eivät ole välttämättä saatavilla tietyillä maantieteellisillä alueilla. Mikäli sivustolla on mainittu tilaamallesi tuotteelle väärä hinta, pidätämme oikeuden olla myymättä tuotetta virheellisellä hinnalla silloin, kun hintavirhe on niin selkeä, että on ilmeistä tiedon olevan virheellinen.

Paitsi jos on toisin mainittu, kaikki hinnat ja muut määrät ovat euroissa.

Laadunvarmistussyistä varastohenkilöstömme avaa aika ajoin konsolilaitteistojen, ohjelmistojen ja lisätuotteiden alkuperäispaketteja. Huomioi, ettei tämä vaikuta näiden tuotteiden takuuseen.

TILAUSTEN PERUMINEN --

Mikäli haluat perua tilauksen, voit pyytää sitä puhelimitse +358 8 415 41384 tai sähköpostilla finhelp@gamestop.com, tai ottamalla yhteyttä lähimpään myymäläänne.

Peruutusoikeus ei koske digitaalista sisältöä (sisältäen digitaalisen ohjelmistot ja pelit), jos olet antanut tilauksesi yhteydessä suostumuksen digitaalisen sisällön toimittamiseen välittömästi. Huomioithan, että mikäli olet suostunut digitaalisen sisällön toimittamiseen välittömästi, sinulla ei ole oikeutta peruuttaa tilaustasi.

NOUTAMINEN --

Jos tuotteesi on GameStopilla varastossa, lähetämme sinulle sähköpostivahvistuksen, että tuotteet ovat hakuvalmiina valitsemassa liikkeessä. Varastosta loppuneet tilaukset perutaan automaattisesti. Tilauksesi kokonaishinta veloitetaan luottokortiltasi tai PayPal-tililtäsi kun liikkeemme vahvistaa, että tuotteesi on varastossa.

HYVITYKSET JA PALAUTUKSET --

Kun saat tilauksesi, sinun tulee tutkia tuote tarkasti ennen tehdassinettien avaamista varmistuaksesi onko kyseessä tilaamasi tuote. Mikäli et ole tyytyväinen tilaukseesi, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteesi mihin tahansa GameStop-liikkeeseen Suomessa. Palautetut tuotteet tulee palauttaa alkuperäisessä ostokunnossa, sisältäen kaikkien käsikirjat, lisätuotteet ja pakkausselosteet.

Mikäli muutat mieltäsi tilauksesi suhteen, hyväksymme palautukset 14 päivän kuluessa tilauksesi noudosta.

Vaihdamme tai hyvitämme mielellämme useimmat sivustomme kautta ostamasi tuotteet liikkeissämme 30 päivän kuluessa tilauksesi noudosta. Vaihdamme avaamattomat pelikonsolit 14 päivän kuluessa tilauksesi noudosta.

Tietokone- ja pelikonsoliohjelmat, musiikki-CD:t, DVD:t ja videot voidaan vaihtaa avatuissa pakkauksissa vain samaan tuotteeseen.

Palautusoikeus ei koske digitaalista sisältöä (sisältäen digitaaliset ohjelmistot ja pelit), jos olet antanut tilauksesi yhteydessä suostumuksen, että digitaalinen sisältö on käytössäsi välittömästi ja myönnät luopuvasi täten lakisääteisistä oikeuksistasi perua tai vetää tilauksesi pois tai palauttaa digitaalinen sisältö. Kaikki tuotteet (vialliset tai moitteettomat) täytyy palauttaa alkuperäisessä ostokunnossa, alkuperäisessä pakkauksessa, tyhjien takuukuittien, käsikirjojen ja muiden osien ja lisävarusteiden kanssa, jotka valmistaja on liittänyt tuotteeseen. TÄRKEÄÄ: Mikäli palautetusta tilauksesta puuttuu osia, palautus saatetaan hylätä, tai puuttuvien materiaalien arvo vähennetään kokonaissummasta.

Luottokortilla tehtyjen ostosten kohdalla ainoastaan samaa korttia voidaan käyttää hyvitykseen. Hyvitys tehdään 7 arkipäivän kuluessa siitä, kun vastaanotamme ja vahvistamme tuotepalautuksen.

MAKSUTAVAT --

Voit maksaa ostoksesi verkossa käyttäen seuraavia maksutapoja: MasterCard, VISA tai American Express, PayPal.

OSTOHYVITYKSET --

Maksettavat verot lasketaan ja maksetaan ennen hinnan alennusta. Postikulut on maksettava postin kautta tehtyjen ostohyvitysten kohdalla. GameStop ei vastaa valmistajien ostohyvityskampanjoista.

VIRHEET JA KIRJOITUSVIRHEET --

Mikäli huomaamme tuotteen hinnan, tuotekuvaukset tai tarkempien tietojen olevan väärin ilmoitettuja tai virheellisiä, pyrimme korjaamaan virheen sivustollamme. Sinun tulee aina tarkistaa valmistajan tai palveluntuottajan kuvaus ja tarkemmat tiedot tuotteesta tai palvelusta, jonka olet kiinnostunut ostamaan.

Mikäli teemme virheen tilauksessasi, voimme korjata tai perua tilauksen milloin vain, ja/tai muokata tilausta vastaamaan korjausta (sinulla on oikeus hyväksyä tai vahvistaa hinnan tai postikulujen nousu). Siinä tapauksessa, että sinulle toimitetaan väärä tuote, hyväksymme tuotteen palautuksen. Palautettu tuote hyvitetään sinulle.

12. VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET, VASTUUSTA VAPAUTTAMINEN / VASTUUN JA VAHINGONKORVAUSVASTUUN RAJOITUKSET

Tämä lauseke rajoittaa laillista vastuutamme sinua kohtaan vieraillessasi sivustollamme tai käyttäessäsi sitä ja tehdessäsi ostoksia verkossa. Sinun tulisi lukea tämä lauseke huolellisesti. Myönnät, että olet hyväksynyt nämä ehdot huomioiden tässä mainitut vastuunvapautuslausekkeet ymmärtäen niiden olevan oleellinen osa tätä sopimusta. Mikään näissä ehdoissa ei ole tarkoitettu rajoittamaan sovellettavan lainsäädännön mukaisia oikeuksiasi kuluttajana tai muita lainmukaisia oikeuksiasi, joita ei voida sulkea pois.

VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET --

SOVELLETTAVAN LAIN SALLIMASSA TÄYDESSÄ LAAJUDESSA VIERAILUSI SIVUSTOLLA JA SEN KÄYTTÖ OVAT OMALLA VASTUULLASI. SIVUSTO ON TARJOTTU “SELLAISENA KUIN SE ON” JA “SELLAISENA KUIN SE ON SAATAVILLA” -PERIAATTEELLA, ILMAN MINKÄÄNLAISIA VAKUUTUKSIA, TAKUITA TAI EHTOJA, OLIVATPA NE JULKILAUSUTTUJA TAI KONKLUDENTTISIA, JA SISÄLTÄEN, MUTTA RAJOITTUMATTA, KONKLUDENTTISET VAKUUTUKSET, TAKUUT TAI EHDOT KOSKIEN LAATUA, TODENMUKAISUUTTA, SAATAVUUTTA, TIETTYYN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN SOPIVUUTTA, KAUPALLISTA HYÖDYNNETTÄVYYTTÄ, SUORITUSKYKYÄ TAI KESTÄVYYTTÄ, JOIDEN KAIKKIEN SUHTEEN GAMESTOP ON VASTUUSTA VAPAA SIINÄ LAAJUUDESSA KUIN SOVELTUVAN LAINSÄÄDÄNNÖN MUKAAN ON MAHDOLLISTA.

VASTUUN RAJOITUKSET --

SIINÄ LAAJUUDESSA KUIN SOVELTUVAN LAIN MUKAAN ON MAHDOLLISTA, GAMESTOP TAI SEN TOIMIHENKILÖT, JOHTAJAT, TYÖNTEKIJÄT, ASIAMIEHET, OSAKKUUSYHTIÖT JA MUUT EDUSTAJAT EIVÄT OLE VASTUUSSA SINULLE TAI KENELLEKÄÄN HENKILÖLLE MISTÄÄN SUORASTA, EPÄSUORASTA, SATUNNAISESTA, VÄLILLISESTÄ, ERITYISESTÄ, SEURAAMUKSELLISESTA TAI ESIMERKILLISESTÄ HAITASTA TAI VAHINGOSTA, JOKA JOHTUU SIVUSTOSTA TAI NÄISTÄ EHDOISTA TAI ON NIIHIN YHTEYDESSÄ TAI LIITTYY NIIHIN, SISÄLTÄEN MUTTA RAJOITTUMATTA SEURAAVIIN: TIEDON, LIIKETOIMINNAN, MARKKINOIDEN, SÄÄSTÖJEN, TULOJEN, TUOTTOJEN, KÄYTÖN, TUOTANNON, MAINEEN TAI LIIKEARVON (GOODWILL), ARVIOITU TAI MUUNLAINEN MENETYS, TAIKKA TALOUDELLINEN MENETYS, MINKÄÄN VASTUUN MÄÄRÄYTYMISTÄ KOSKEVAN TEORIAN MUKAAN (OLIPA KYSEESSÄ SOPIMUSPERUSTEINEN, RIKKOMUSPERUSTEINEN TAI SIVIILIOIKEUDELLINEN VASTUU, ANKARA VASTUU, TAI MIKÄ TAHANSA MUU MÄÄRÄYTYMISPERUSTE TAI LAKI TAI KOHTUULLISUUS), RIIPPUMATTAHUOLIMATTOMUUDESTA TAI MUUSTA VIRHEESTÄ TAI VÄÄRYYDESTÄ (SISÄLTÄEN MUTTA RAJOITTUMATTA TÖRKEÄ HUOLIMATTOMUUS JA OLENNAINEN RIKKOMUS) GAMESTOPIN TAI MUUN GAMESTOPIN VASTUULLE KUULUVAN HENKILÖN TOIMESTA, JA HUOLIMATTA SIITÄ ONKO GAMESTOPIA NEUVOTTU VASTAAVAN HAITAN TAI VAHINGON SATTUMISEN MAHDOLLISUUDESTA. GAMESTOP EI SULJE POIS VASTUUTAAN MEIDÄN (TAI TYÖNTEKIJÄMME TAI VALTUUTETUN EDUSTAJAMME) HUOLIMATTOMUUDEN, TAI PETOKSEMME AIHEUTTAMASTA KUOLEMASTA TAI HENKILÖVAHINGOSTA.

13. HENKILÖTIEDOT; YKSITYISYYDEN SUOJA

GameStop kerää, käyttää ja luovuttaa henkilötietoja tietosuojaperiaatteidensa ja yksityisyyden suojaa koskevien toimintaperiaatteidensa mukaisesti. Hyväksymällä nämä ehdot, ja joka kerta käyttäessäsi sivustoja, annat suostumuksesi GameStopille kerätä, käyttää ja luovuttaa henkilötietoja kulloinkin voimassa olevien GameStopin tietosuojaperiaatteiden ja yksityisyyden suojaa koskevien toimintaperiaatteiden mukaisesti.

14. LINKIT MUIHIN INTERNET-SIVUIHIN/ LÄHTEISIIN

Sivustomme voi sisältää linkkejä muihin Internet-sivustoihin ja lähteisiin, sekä kolmansien hallinnoimiin kauppapaikkoihin. GameStop ei hallinnoi tai kontrolloi näitä muita sivustoja. Tästä syystä GameStop ei ole vastuussa, eikä ota vastuuta näistä muista sivustoista, niiden liiketoiminnasta, tuotteista, palveluista tai sisällöstä. Mikäli siirryt näille muille sivustoille tai käytät niitä, toimit niiden omistajien ja hallinnoijien kanssa omalla vastuullasi ja hyväksyt olemaan esittämättä vaatimusta tai nostamatta syytettä GameStopia vastaan, mikäli näiden muiden sivustojen käytöstä nousee siihen syy.

15. SOVELLETTAVA LAKI JA RIIDANRATKAISU

Näihin ehtoihin, sinun vierailuusi sivustolla sekä sen käyttöön ja kaikkiin asiaan liittyviin kysymyksiin sovelletaan ainoastaan Suomen lakeja. Kaikki riitatilanteet sinun ja GameStopin tai muiden henkilöiden välillä johtuen sivustosta, näistä ehdoista tai muista näihin liittyvistä kysymyksistä, tai niihin littyen, (“riidat”) ratkaistaan Suomen tuomioistuimissa ja täten sinä peruuttamattomasti hyväksyt näiden tuomioistuinten yksinomaisen toimivallan kaikissa riidoissa.

16. MUITA ASIOITA

Mikäli joku näiden ehtojen kohdista katsotaan pätemättömäksi mistä tahansa ennalta-arvaamattomasta syystä, silloin kyseinen kohta ei enää kuulu näihin ehtoihin muiden kohtien voimassaolon jatkuessa kaikilta osin.

Nämä ehdot ovat sitovia jokaisen, GameStopin, sen seuraajien, siirronsaajien tai muiden sidonnaishenkilöiden, sekä sinun ja jälkeläistesi, testamentin toimeenpanijasi, omaisuudenhaltijasi, seuraajasi, luvanvaraisten valtuutettujesi ja henkilökohtaisten edustajiesi suhteen, ja on laadittu jokaisen edellä mainitun hyödyksi. Et voi luovuttaa eteenpäin mitään näiden ehtojen mukaisia oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi. GameStop voi luovuttaa eteenpäin näiden ehtojen mukaiset oikeutensa ja velvollisuutensa ilman sinun suostumustasi. Mikään suostumus tai oikeudesta luopuminen koskien mitä tahansa sopimusosapuolten näiden ehtojen mukaisen velvoitteen täyttämisen rikkomusta tai laiminlyöntiä ei : (a) katsota tai tulkita suostumukseksi tai luopumiseksi koskien kyseisen osapuolen velvollisuuksien jatkuvaa rikkomista tai laiminlyöntiä tai muunlaista velvollisuuksien rikkomista tai laiminlyöntiä; tai (b) katsota olevan pätevä muuten kuin kirjallisina molempien osapuolten allekirjoittamana. GameStop pidättää itsellään kaikki oikeudet, joita nämä ehdot eivät nimenomaan myönnä.

17. GAMESTOPIN YHTEYSTIEDOT

Ennen kuin otat meihin yhteyttä, toivomme sinun lukevan tavallisimpien kysymysten FAQ -sivumme. Siellä voit löytää vastauksia meille useimmiten esitettyihin kysymyksiin ja näin säästät omaa aikaasi. Mikäli haluat silti ottaa meihin yhteyttä, olemme tavoitettavissa puhelimitse +358 8 415 41384 tai sähköpostitse finhelp@gamestop.com.

Tämän tuotteen voitte ennakkovarata verkossa ja noutaa myymälästä.


Kuinka se toimii?

  • 1: Etsi ennakkovarattava tuote gamestop.fi –verkkosivuiltamme ja klikkaa Click + Collect –painiketta.
  • 2: Tämän jälkeen voitte valita myymälän, mistä noudatte ennakkovarauksen, maksatte varauksesta myös pienen pantin.
  • 3: Tuote on noudettavissa julkaisupäivänä.


Ota huomioon, että pakettitarjoukset eivät ole osa Click + Collectia.

Ota huomioon: Tämä on digitaalinen tuote. Koodi tulee saataville verkkoon GameStop+ -tilisi ’’Ostot’’- osioon.


Ennen kuin digitaalinen koodi tulee saataville, osto tarkistetaan manuaalisesti.


Jos osto on tehty normaalin virka-ajan ulkopuolella, klo. 09:00-17:00, tämä saattaa hidastaa oston käsittelyä. Peräkkäisten ostojen pitäisi olla heti saatavilla.


Ota huomioon: Digitaalisia tuotteita ei voi peruuttaa eikä vaihtaa sen jälkeen, kun osto on tehty.

Ota huomioon: Tämä on digitaalinen tuote. Koodi tulee saataville verkkoon GameStop+ -tilisi ’’Ostot’’- osioon.


Ennen kuin digitaalinen koodi tulee saataville, osto tarkistetaan manuaalisesti.


Jos osto on tehty normaalin virka-ajan ulkopuolella, klo. 09:00-17:00, tämä saattaa hidastaa oston käsittelyä. Peräkkäisten ostojen pitäisi olla heti saatavilla.


Ota huomioon: Digitaalisia tuotteita ei voi peruuttaa eikä vaihtaa sen jälkeen, kun osto on tehty.