Hae verkkosivulta

 

Etkö löydä etsimääsi? Kokeile tarkennettua hakua

Alustat

TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 §

Rekisterinpitäjä: GameStop Oy (y-tunnus 1965601-8)

GameStop Oy:n asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuva rekisteri

GameStop sitoutuu tietosuojan toteutumiseen

GameStop Oy (“GameStop”, “me”) kunnioittaa ja suojelee oikeuttasi yksityisyyteen käyttäessäsi sivustoa www.gamestop.fi (“sivusto”). Olemme ottaneet käyttöön seuraavan tietosuojaselosteen suojataksemme henkilötietojasi sekä niiden luottamuksellisuutta. Kaikkia henkilötietoja, joita annat GameStopille tämän sivuston kautta tai muutoin, käsitellään henkilötietolain (523/1999) ja/tai sitä aika ajoin muokkaavien tai korvaavien lakien mukaisesti.

Tämä tietosuojaseloste pätee vain sivustoomme. Se ei päde myymälöihimme tai muihin GameStopin omistamiin ja hallinnoimiin kanaviin, joita käytetään tuotteiden tai palvelujen myyntiin. GameStopilla on erillinen tietosuojaseloste myymälöiden toimintojen piirissä tapahtuvaan henkilötietojen keräämiseen.

Ole hyvä ja lue tämä tietosuojaseloste ennen kuin käytät sivustoamme. Mikäli et lue tätä tai hyväksy tietosuojaselosteen jotain kohtaa, sinun ei tule käyttää sivustoa. Käyttämällä sivustoa osoitat hyväksyväsi tietosuojaselosteen ja noudattavasi sen ehtoja.

Millä perusteilla käsittelemme henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietojasi lähtökohtaisesti joko suostumuksesi tai asiakas- taikka muun vastaavan asiallisen suhteen perusteella.

Antaessasi meille henkilötietojasi viimeistelläksesi ostotapahtuman, tehdäksesi ennakkotilauksen tai palauttaaksesi tuotteen, oletamme sinun hyväksyvän sen, että keräämme henkilötietojasi ja käytämme niitä näihin edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Mikäli kysymme sinulta henkilötietoja toissijaisiin tarkoituksiin (kuten kilpailuihin), pyydämme tällöin sinulta joko suoraan suostumustasi tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä.

Voimme kysyä sinulta nimenomaisen suostumuksen esimerkiksi pyytämällä sinua klikkaamaan rastin ruutuun, mikäli suostut ottamaan vastaan markkinointiviestintäämme.

Voit milloin vain ilmoittaa meille, että haluat peruuttaa tai muuttaa suostumustasi siihen, että me käytämme ja luovutamme tietojasi. Seuraamme toivettasi tällaisen ilmoituksen saatuamme, edellyttäen, että lailliset tai sopimukselliset rajoitteet ostoksiisi liittyen eivät sitä estä. Voit lähettää ilmoituksesi kirjallisesti meille GameStopille osoitteeseen finhelp@gamestop.com.

Mikäli olet tilannut uutiskirjeemme tai olet postituslistallamme, tarjoamme sinulle aina mahdollisuuden lopettaa tilaus tai poistua postituslistalta. Esimerkiksi jokainen sähköinen uutiskirjeemme sisältää linkin tai muun tavan, millä voit peruuttaa tilauksen tai estää uusien sähköisten uutiskirjeiden lähetyksen.

Antaessasi meille henkilötietojasi, suostut samalla niiden käyttöön ja luovuttamiseen siten kuin tässä tietosuojaselosteessa on eritelty ja kuten voidaan tiedon keräyksen yhteydessä vielä tarkemmin tulla erittelemään.

Mitä tietoja keräämme sinusta?

Me GameStopilla keräämme henkilötietoja ja muita tietoja koskien sivustomme käyttäjiä ja asiakkaitamme. Tiedon luonne riippuu asioinnistasi kanssamme. Voit halutessasi olla kertomatta meille henkilötietojasi. Mikäli valitset tehdä näin, emme kuitenkaan voi tarjota sinulle haluamiasi tuotteita, palveluja tai tietoja.

Henkilötiedot – Henkilötiedot mahdollistavat yksilön tunnistamisen ja ovat tietoja tunnistettavasta yksilöstä. Voimme kerätä muun muassa seuraavia henkilötietoja:

  • yhteystiedot – nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi
  • henkilökohtaiset mieltymyksesi – mielipiteesi, mielenkiinnon kohteesi, harrastuksesi, tuotetoivelistasi, kielivalintasi, ja suostumuksesi markkinointiin; sekä
  • taloudelliset ja ostotapahtuman tiedot – ostetut tuotteet, maksutapa, maksettu summa, sekä luotto- tai pankkikortin numero.

Muut tiedot kuin henkilötiedot – Keräämämme muut tiedot eivät mahdollista sinun tunnistamistasi yksilönä. Esimerkiksi, saatamme kerätä tällaisia tietoja vieraillessasi sivustollamme, kuten IP-osoitteesi, käyttämäsi selaimen tyyppi ja versio, tai tiedon mistä URL-osoitteesta sivustolle siirryit; tai me voimme kerätä ja koota asiakastietoja aggregoidussa muodossa tilastointia ja tutkimusta varten.

Mitä tarkoituksia varten käsittelemme henkilötietojasi?

Pääsyyt, miksi käsittelemme henkilötietojasi, ovat:

  • Viimeistelläksemme ostotapahtuman kanssasi
  • Tehdäksemme puolestasi ennakkotilauksia
  • Toteuttaaksemme toiveesi tuotteiden, palvelujen ja tiedon suhteen
  • Rajoittaaksemme vilpin tai virheen mahdollisuutta työstäessämme ostoksiasi, palautuksiasi ja/tai vaihtojasi
  • Hoitaaksemme ostohyvityksiä/li>
  • Järjestääksemme kilpailuja, myynninedistämiskampanjoita tai kyselytutkimuksia

Voimme myös käyttää henkilötietojasi muihin, toissijaisiin tarkoituksiin, kuten:

  • Asiakaspalveluun
  • Osana laajempia palvelusopimuksia
  • Valvoaksemme kanta-asiakasohjelmia, sisältäen muttei rajoittuen, ostoksiesi ja mieltymyksiesi seuraamiseen ja analysointiin, tunnistaaksemme paremmin tuotteiden ja palvelujen tarpeesi ja sopivuuden
  • Edistääksemme markkinointikumppaneinamme toimivien kolmansien osapuolten tarjousten hyväksymistä toimestasi
  • Räätälöidäksemme sivustomme sisällön mieltymystesi mukaiseksi
  • Mitataksemme ja parantaaksemme sivustomme tehokkuutta markkinointipyrkimyksissämme
  • Voidaksemme sinun sitä kysyessä tarjota ja mainostaa sinulle lisätuotteita ja -palveluja
  • Muihin tässä tietosuojaselosteessa kuvailtuihin tarkoituksiin
  • Muihin lain kulloinkin sallimiin ja määräämiin tarkoituksiin

Mitä tietoja GameStop kerää suoraan sinulta?

  • Palautukset ja vaihdot – Aina kun kyseessä on palautukset, hyvitykset tai vaihdot, pyydämme sinulta henkilötietojasi, kuten nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi vilpin paljastamiseksi ja estämiseksi.
  • Ostosten seuraaminen ja kyselytutkimukset – Ostotapahtuman jälkeen saatamme lähettää sinulle kirjeen joko kiittääksemme sinua ostoksestasi tai kysyäksemme, oletko tyytyväinen uuteen tuotteeseesi. Voimme käyttää sinulta saamiamme yhteystietoja suorittaaksemme satunnaisia kyselytutkimuksia ja muuta asiakastutkimusta. Nämä kyselytutkimukset ovat täysin vapaaehtoisia.
  • Sivustomme – Voit selata sivustoamme anonyymisti. Tilataksesi tuotteita tai palveluja sivustolta tai käyttääksesi sen erityisiä ominaisuuksia tai toimintoja, sinulta voidaan kuitenkin kysyä henkilötietoja, kuten nimeä, sähköpostiosoitetta, postiosoitetta, puhelinnumeroa, tai luotto- tai pankkikorttitietoja. Käytämme näitä tietoja luodaksemme sinulle käyttäjätilin, ottaaksemme sinuun yhteyttä ja viestiäksemme kanssasi tilauksestasi, vastataksemme tiedusteluihisi, sekä seurataksemme käyttämiäsi sivuston toimintoja ja ominaisuuksia.
  • Asiakkaiden tuotearviot ja julkaisusisällöt – Saatamme antaa sinulle mahdollisuuden arvostella tai arvioida myymiämme tuotteita tai palveluja, tai muutoin julkaista sisältöä sivustollamme. Kaikki kirjoittamasi kommentit tai arviot ovat kaikkien sivustomme vierailijoiden nähtävissä, joten sinun tulisi käyttää arvostelukykyäsi julkaistessasi sisältöä, eikä henkilötietoja tule liittää julkaisuun. GameStop ei ole vastuussa, mikäli julkaiset henkilötietojasi. Tämän tietosuojaselosteen muiden henkilötietoihin liittyvien säännösten mukaisesti luovutat GameStopille ikuisen, maailmanlaajuisen, ei-yksinoikeudellisen lisenssin kopioida, käyttää ja/tai näyttää mitä tahansa sisältöä, jota julkaiset sivustollamme.
  • Uutiskirjeet ja päivitykset – GameStop voi myös tarjota sinulle mahdollisuuden tilata uutiskirjeitä tai muuta myynninedistämisviestintää. Mikäli päätät tilata näitä, keräämme yhteystietosi, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Näitä tietoja käytetään ainoastaan uutiskirjeen tai pyytämäsi myynninedistämisviestinnän lähettämiseen sinulle. Voit lopettaa tilauksen milloin vain käyttämällä “Peruuta tilaus” -linkkiä uutiskirjeen lopussa tai käyttämällä “peruuta tilaus” -linkkiä jäljempänä otsikon ”Peruuta tilaus” alla. Emme vuokraa tai tarjoa myyntiin tilaajalistaamme muille osapuolille.
  • Kilpailut ja muut myynninedistämiskampanjat – Aika ajoin saatamme järjestää kilpailuja tai myynninedistämiskampanjoita. Mikäli osallistut näihin, sinulta voidaan kysyä yhteystietojasi sekä muita vapaaehtoisia kyselytutkimustietoja (esimerkiksi tuotemieltymyksiäsi). Kilpailuun osallistuvien henkilötietoja käytetään vain kilpailun suorittamiseen ja voittajan kontaktoimiseen. Tutkimus- ja analyysitarkoituksiin saatamme koota kilpailun kyselytutkimusvastaukset tavalla, joka ei enää mahdollista yksittäisten osallistujien tunnistamista. Kaikkiin kilpailuihin ja myynninedistämiskampanjoihin sovelletaan tätä tietosuojaselostetta sekä niiden sääntöjä. Mikäli kilpailun järjestää kolmas osapuoli, sovelletaan kyseisen kolmannen osapuolen kilpailusääntöjä ja tietosuojaselostetta.
  • Tilauspalvelut ja aktivointi – GameStop voi tarjota tiettyjen tuotteiden ja palvelujen kuten verkossa pelattavien pelien, ladattavien pelien tai pelikomponenttien tai verkkopalvelujen aktivoinnin. Näiden aktivointien ehtona voi olla tiettyjen yhteystietojen ja taloudellisten tietojen keräys ja luovutus GameStopille tai kullekin palveluntarjoajalle osana aktivointiprosessia.
  • Puhelinpalvelukeskukset – GameStop käyttää puhelinpalvelukeskuksia asiakaspalveluun, jossa vastataan kysymyksiisi, huoliisi tai valituksiisi liittyen tuotteisiimme ja palveluihimme. Soittaessasi puhelinpalveluun saatamme kysyä henkilötietojasi voidaksemme vastata tiedusteluusi tai tarkistaaksemme henkilöllisyytesi. Esimerkiksi, jos sinulla on kysymys viime aikoina tekemästäsi verkko-ostoksesta, kysymme sinulta henkilötietoja varmistaaksemme sinun olevan käyttäjätilin haltija. Saatamme myös seurata ja tallentaa puhelinkeskustelusi asiakaspalvelijoidemme kanssa koulutustarkoituksiin sekä varmistaaksemme palvelumme laadun.

Mitä tietoja GameStop kerää automaattisesti?

Käyttäessäsi sivustoamme, voimme kerätä tietokoneesi ja Internet-palveluntarjoajasi IP-osoitteen, vierailusi päivämäärän ja kellonajan, sivustollemme sinut linkittäneen Internet-sivun osoitteen, käyttämäsi tietokoneen käyttöjärjestelmän, millä sivustomme osilla vierailit, mitä sivuja luit ja mitä kuvia katsoit, sekä sivustolta lataamasi sisällöt. Tätä tietoa käytetään sivuston ja järjestelmän hallintatarkoituksiin ja sivuston parantamiseen.

  • Evästeet – GameStop voi käyttää evästeitä tallentaakseen yksilölliset mieltymyksesi ja järjestelmätietosi. “Evästeet” ovat pieniä sähköisiä tiedostoja, joita verkkosivustot tallentavat tietokoneellesi toimintojen kirjaamiseksi. Esimerkiksi, evästeet muistavat mitä olet valinnut ostoskärryysi ja kertovat meille, oletko vieraillut sivustollamme aikaisemmin. Evästeitä käytetään myös sivustoilla muista syistä, kuten salasanan uudelleen syöttämiskertojen minimoimiseksi tai tekemäsi kielivalinnan muistamiseksi, räätälöidyn sivusisällön ja sinulle sopivan tietotarjonnan mahdollistamiseksi, tai verkkoaktiivisuutesi seuraamiseksi. Evästeiden käyttö on verkossa tavallista ja monet sivustot käyttävät niitä. Lisäksi voit itse muokata selaimesi asetuksia saadaksesi aina ilmoituksen, kun verkkosivu aikoo tallentaa tietokoneesi kovalevylle tai muulle tiedontallennusvälineelle evästeen. Tämä ilmoitusvalinta antaa sinun yleensä valita joka kerta hyväksytkö evästeet vai kieltäydytkö niistä. Voit asettaa selaimesi estämään evästeet aina, kun niitä lähetetään tietokoneellesi, mutta tämä voi vaikuttaa mahdollisuuksiisi tehdä ostoksia verkossa niin GameStopilla kuin muuallakin.
  • Verkkosivustojen seuraustiedot – Web bugit ovat pieniä, yksilöllisellä tunnisteella varustettuja kohteita, jotka toimivat samalla tavoin kuin evästeet ja joita käytetään seuraamaan verkkokäyttäjien liikkeitä. Voimme käyttää web bugeja (tunnetaan myös nimellä “näkymätön kuva”, “web beacon” tai “pixel tag”) kootessamme seurantaraportteja sivustomme käyttäjistä, sivuston liikenteestä ja siellä tehdyistä ostoksista. Voimme jakaa näitä raportteja mainostajille ja muille tahoille. Mikään näistä seurantatiedoista ei sisällä henkilöitä yksilöiviä tietoja tai muita käyttäjien henkilötietoja. Lisäksi voimme käyttää web bugeja HTML-pohjaisissa sähköposteissamme selvittääksemme, mitkä viestit vastaanottajat ovat lukeneet. Tämä auttaa meitä arvioimaan tiettyjen viestintämuotojen ja markkinointikampanjoidemme tehokkuutta. GameStopin omiin tutkimustarkoituksiin voimme liittää web bugeihin myös henkilötietoja, joita sivustomme käyttäjät vapaaehtoisesti antavat. Tällaisen tietojen yhdistelyn myötä kaikkea siitä saatavaa tietoa käsitellään samoin kuin muita henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.
  • Palautettujen tuotteiden tiedot – Mikäli palautat tuotteita, jotka saattavat sisältää tallennettuja henkilötietoja, kuten tietokoneita, pelikonsoleita jne., olet vastuussa kaikkien henkilötietojen ja tallenteiden poistamisesta ja hävittämisestä tuotteesta ennen sen palauttamista. GameStop ei vastaa tällaisen tuotteen sisältämistä henkilötiedoista tai tallenteista, joita et ole poistanut tai hävittänyt tuotteesta.

Aika ajoin voimme täydentää antamiasi tietoja muista lähteistä saamillamme tiedoilla, kuten osoitteesi tai muita antamiasi tietoja vahvistavilla tiedoilla. Tämä auttaa meitä ylläpitämään keräämiemme tietojen virheettömyyttä ja tarjoamaan parempaa palvelua.

Luovuttaako GameStop tietojasi ja siirretäänkö tietoja Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle?

GameStop ei myy, vuokraa tai jaa henkilötietojasi millekään kolmannelle osapuolelle, paitsi kuten tässä tietosuojaselosteessa on esitetty.

  • Markkinointikumppanit – mikäli hyväksyt tarjouksen miltä tahansa kolmannelta osapuolelta, joka on meidän markkinointikumppanimme, jaamme heidän kanssaan yhteys- ja laskutustietosi tarjouksen ehtojen mukaisesti. Jos olet aiemmin vaatinut, ettei henkilötietojasi jaeta kolmansien osapuolien kanssa, mutta myöhemmin kuitenkin hyväksyt kolmannen osapuolen markkinointitarjouksen sivustomme kautta, jaamme kyseisen kolmannen osapuolen kanssa yhteys- ja laskutustietosi tarjouksen ehtojen mukaisesti.

Jotkut näistä toimista voivat johtaa siihen, että GameStopin keräämät henkilötiedot voivat tulla tallennetuiksi ja käytetyiksi Suomen ulkopuolella, ja tästä johtuen henkilötietosi voivat tulla vieraiden oikeusjärjestelmien, lainvalvonnan ja sääntelyviranomaiset alaisiksi.

  • Palveluntarjoajat – GameStop voi käyttää kolmansia osapuolia liiketoiminnan yhden tai useamman osa-alueen hoitamiseen. Saatamme jakaa henkilötietoja tällaisten kolmansien osapuolten kanssa, mikäli ne suorittavat meille palveluja, kuten toteuttavat verkkotilauksia, toimittavat muutoin kuin käteisellä tapahtuvia maksusuorituksia, lähettävät markkinointiviestintää, huoltavat tuotteita, suorittavat kyselytutkimuksia, varmentavat ja vahvistavat meille antamiasi tietoja, toimittavat tuotteita sekä tarjoavat asiakastukipalveluja. Käyttäessämme ulkopuolista yritystä huolehdimme henkilötietojesi käsittelystä tämän tietosuojaselosteen mukaisesti sopimuksien ja muiden asiaankuuluvien keinojen avulla.

GameStop pyrkii ehkäisemään tietojesi vilpillisen käytön sivustollamme. GameStop on ottanut käyttöön alan standardit kirjautumiskäytännöissä varmistaakseen turvallisuutesi tehdessäsi meillä ostoksia verkossa. Tähän kuuluu muun muassa rahoituslaitosten ja luottokorttiyhtiöiden kontaktointi luottokorttisi aitouden tarkistamiseksi ja luottokorttisi laskutustietojen vahvistamiseksi.

  • GameStop, sen emoyhtiö, tytäryhtiöt, alayhtiöt ja yksiköt – GameStop voi jakaa sivustoillaan keräämiänsä henkilötietoja GameStop-myymälöilleen (ja toisin päin) ja emoyhtiöilleen, tytäryhtiöilleen, alayhtiöilleen tai yksiköilleen sisäisiä liiketoimia varten tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Mikäli GameStop jakaa tietojasi konsernin sisällä, vakuutamme niiden käsittelyn pysyvän vain ja ainoastaan tämän tietosuojaselosteen ja sinun nimenomaisten valintojesi mukaisena.
  • Takaisinvedot – Mikäli saamme tuoteturvallisuudesta johtuvan takaisinvetoilmoituksen valmistajalta tai tavarantoimittajalta, saatamme välittää valmistajalle nimeesi, osoitteeseesi ja puhelinnumeroosi rajoittuvat yhteistietosi, jotta he voivat kertoa sinulle takaisinvedosta ja sekä siitä, miten tavara voidaan korvata tai korjata. Tämä yhteystietojesi välitys tapahtuu ainoastaan sellaisten takaisinvetojen kohdalla, jotka liittyvät henkilökohtaiseen turvallisuuteesi tai heikentävät meiltä ostamasi tuotteen toimivuutta.
  • GameStopin liiketoiminnan tai omaisuuden myynti tai siirto – Sinulta saamamme tiedot voidaan siirtää tai luovuttaa ostajalle tai mahdolliselle ostajalle liiketoimintamme tai omaisuutemme tai niiden osan myynnin, siirron tai muun luovutuksen sattuessa. Tällaisen siirron sattuessa pyrimme kohtuullisin toimin varmistamaan, että luovutuksen vastaanottaja käyttää tietojasi tavalla, joka on tämän tietosuojaselosteen kanssa yhdenmukainen.
  • Lakisääteinen luovuttaminen – GameStop voi lain vaatiessa tai sen sallimalla tavalla taikka oikeudellisten menettelyiden niin vaatiessa luovuttaa tietojasi, sekä suojellakseen ja puolustaakseen GameStopin ja/tai asiakkaidemme oikeuksia.

Tietojen käsittelyn teknisen tai operatiivisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista voi sijaita GameStopin alihankkijoilla tai tietoja saatetaan muuten käsitellä teknisen käyttöyhteyden avulla. Voimme myös käyttää alihankkijoita tietojen käsittelyssä. Tietoja voidaan siirtää Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Miten GameStop suojelee tietojasi?

Henkilötietosi sisältävä rekisteri on tallennettu palvelimellemme, eikä siihen ole pääsyä muilla kuin työntekijöillämme ja niillä asiamiehillä ja palveluntuottajilla, jotka tarvitsevat näitä tietoja suorittaessaan työtehtäviään. GameStop tekee asianmukaiset toimenpiteet suojatakseen henkilötietojasi. Ylläpidämme asianmukaisia suojatoimenpiteitä ja ajantasaisia turvallisuusstandardeja suojataksemme henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä, luovuttamiselta tai väärinkäytöltä. Esimerkiksi, tallennamme sähköiset tiedot turvallisille palvelimille, joihin pääsy on salattu ja rajattu vain harvoille; käytämme teknisiä ratkaisuja kuten palomuureja ja salasanoja; sekä varmistamme työntekijöidemme olevan koulutettuja ymmärtämään, miten tärkeää on henkilötietojen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden ylläpito.

SSL-teknologia – Sivustomme käyttää salauskäytäntöjä, kuten SSL-teknologiaa, suojataksemme henkilötietojasi tiedonsiirron aikana. SSL salaa tilaustietoja kuten nimesi, osoitteesi ja luottokorttinumerosi.

Comodo SSL -varmenne – Sivustomme käyttää Comodon Secure SSL -varmennetta taataksemme meidän täyttävän alan yleiset tietoturvakäytännöt.

Salasanan valinta – Rekisteröityessäsi käyttäjäksi ja luodessasi käyttäjätilin sivustollamme, sinua pyydetään luomaan henkilökohtainen salasana. Maksimoidaksesi suojasi tason, sinun tulisi valita vahva salasana, jonka tulisi sisältää vähintään 6 merkkiä ja koostua sekä kirjaimista että numeroista. Olet itse täysin vastuussa salasanasi turvallisuuden ylläpidosta ja kaikista käyttäjätilisi tiedoista. GameStop ei milloinkaan ota sinuun yhteyttä pyytääkseen sinulta salasanaasi tai vaatiakseen, että päivität käyttäjätilisi salasanan, ellet ole meitä niin pyytänyt tekemään.

Vaikka emme voi ottaa vastuuta mistään kolmannen osapuolen tekemästä tiedon varastamisesta, väärinkäytöstä, luvattomasta luovuttamisesta, menetyksestä, muuttamisesta tai tuhoamisesta, teemme kohtuulliset varotoimet tällaisten tapahtumien ehkäisemiseksi.

Kuinka voit tarkastaa omat tietosi?

Voit tarkistaa tietosi vahvistaaksesi, päivittääksesi tai korjataksesi niitä, sekä poistattaaksesi niistä tarpeettomaksi käyneet osat. Jos olet luonut sivustollamme käyttäjätilin, voit kirjautua tietoihisi ja muokata niitä verkossa itse. Voit myös milloin vain pyytää nähtäväksesi säilyttämiämme tietoja sekä tietää mihin olemme niitä käyttäneet ja kenelle olemme niitä luovuttaneet, ottamalla yhteyttä alla olevan “GameStopin yhteystiedot” -kohdan mukaisesti. Tarkastuksen voi tehdä kerran vuodessa maksutta. Pyyntö tietojen tarkastamiseksi on tehtävä omakätisesti allekirjoitetulla tai sitä vastaavalla tavalla varmennetulla asiakirjalla. Sinulla on lisäksi lainsäädännön asettamissa rajoissa oikeus vaatia virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon korjaamista tai poistamista. Voit myös pyytää meitä muuttamaan toiveasetuksiasi koskien tietojesi käyttöä tai luovutuksia, tai kertoa meille, ettet enää halua meiltä yhteydenottoja.

Milloin tietosi poistetaan?

Säilytämme tietosi vain niin kauan kuin ne ovat tarpeen perusteltuihin tarkoituksiin ja mahdollisia lain asettamia vaatimuksia varten. Säilytämme tietoja näiden rajojen puitteissa. Hävitämme tietosi, kun niitä ei enää tarvita tai muokkaamme tietosi anonyymeiksi poistamalla niistä yksilöitävät tiedot.

Linkit kolmansien osapuolten sivuille

Sivustollamme saattaa olla linkkejä, joiden kautta voit siirtyä muille sivustoille tai muihin lähteisiin verkossa. Klikatessasi näitä linkkejä siirryt muille sivustoille tai muihin lähteisiin verkossa. GameStop ei ole vastuussa eikä mitenkään hallitse näitä muita sivustoja tai lähteitä verkossa, eikä sitä, miten ne keräävät, käyttävät tai luovuttavat henkilötietojasi. Suosittelemme, että luet näiden muiden sivustojen tietosuojaselosteet ennen kuin luovutat henkilötietojasi niille.

GameStopin yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää, huolia tai palautetta yrityksemme tietosuojakäytännöistä, ole hyvä ja käänny puoleemme seuraavasti:

Sähköposti: finhelp@gamestop.com (lue tärkeä muistutus alla)

Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme tai johtohenkilöihimme soittamalla numeroon +353 1 813 5350 tai voit lähestyä meitä kirjeitse osoitteessa GameStop Head Office, Estuary House, Swords Business Park, Swords, Co. Dublin, Ireland.

Vastaamme pyyntöösi tai perehdymme asiaasi niin pian kuin pystymme, mutta viimeistään 40 päivän kuluttua tiedustelusi saapumisesta.

Tärkeä muistutus sähköpostiviestinnästä: Muistathan että Internetin kautta lähetetty sähköposti ei ole turvallinen. Jos lähetät meille suoraan sähköpostia omalta sähköpostitililtäsi, viestin sisältö ei ole salattu. Suosittelemme painokkaasti, ettet lähetä riskialtista tietoa (kuten luottokorttinumeroa) salaamattomassa viestissä. GameStop ei ole vastuussa Internetin kautta lähettämistäsi tiedoista.

Vastuuvapauslauseke

SOVELLETTAVAN LAIN SALLIMASSA TÄYDESSÄ LAAJUUDESSA, GAMESTOP, SEN JOHTAJAT, TYÖNTEKIJÄT, HENKILÖSTÖ, ASIAMIEHET, YHTEISTYÖKUMPPANIT TAI MUUT EDUSTAJAT JA NIIDEN EMOYHTIÖT TAI TYTÄRYHTIÖT EIVÄT OLE VASTUUSSA HENKILÖTIETOJESI KÄYTTÖÖN JA/TAI LEVITTÄMISEEN LITTYVISTÄ TAI NIISTÄ JOHTUVISTA SYYTTEISTÄ, HÄTÄTILANTEISTA, VAATIMUKSISTA, HAASTEEN AIHEISTA, VAHINGOISTA, MENETYKSISTÄ JA KULUISTA, SISÄLTÄEN RAJOITTEETTA KOHTUULLISET OIKEUSPALKKIOT SEKÄ OIKEUSKULUT, TÄMÄN TIETOSUOJASELOSTEEN JA SEN HYVÄKSYNTÄSI MUKAISESTI.

Muuttuuko tämä tietosuojaseloste?

Viimeisin päivitys: 02/09/2016

Palvelujemme ja teknologian muuttuessa, sekä lakien kehittyessä, tämä tietosuojaseloste voi muuttua ajan myötä ilman, että siitä sinulle tiedotetaan. Voimme lisätä, muuttaa tai poistaa osia tietosuojaselosteesta, mikäli näemme sen tarkoituksenmukaiseksi. Kehotamme sinua lukemaan tietosuojaselosteemme säännöllisesti. Aina kun luovutat henkilötietojasi tai käytät palvelujamme, hyväksyt olevasi sitoutunut kulloinkin ajankohtaisiin tietosuojaselosteen ehtoihin. Aina päivittäessämme tietosuojaselostetta, muutamme sen päivämäärän vastaamaan muutospäivää.

Tämän tuotteen voitte ennakkovarata verkossa ja noutaa myymälästä.


Kuinka se toimii?

  • 1: Etsi ennakkovarattava tuote gamestop.fi –verkkosivuiltamme ja klikkaa Click + Collect –painiketta.
  • 2: Tämän jälkeen voitte valita myymälän, mistä noudatte ennakkovarauksen, maksatte varauksesta myös pienen pantin.
  • 3: Tuote on noudettavissa julkaisupäivänä.


Ota huomioon, että pakettitarjoukset eivät ole osa Click + Collectia.

Ota huomioon: Tämä on digitaalinen tuote. Koodi tulee saataville verkkoon GameStop+ -tilisi ’’Ostot’’- osioon.


Ennen kuin digitaalinen koodi tulee saataville, osto tarkistetaan manuaalisesti.


Jos osto on tehty normaalin virka-ajan ulkopuolella, klo. 09:00-17:00, tämä saattaa hidastaa oston käsittelyä. Peräkkäisten ostojen pitäisi olla heti saatavilla.


Ota huomioon: Digitaalisia tuotteita ei voi peruuttaa eikä vaihtaa sen jälkeen, kun osto on tehty.

Ota huomioon: Tämä on digitaalinen tuote. Koodi tulee saataville verkkoon GameStop+ -tilisi ’’Ostot’’- osioon.


Ennen kuin digitaalinen koodi tulee saataville, osto tarkistetaan manuaalisesti.


Jos osto on tehty normaalin virka-ajan ulkopuolella, klo. 09:00-17:00, tämä saattaa hidastaa oston käsittelyä. Peräkkäisten ostojen pitäisi olla heti saatavilla.


Ota huomioon: Digitaalisia tuotteita ei voi peruuttaa eikä vaihtaa sen jälkeen, kun osto on tehty.